Bandicam,屏幕捕捉軟件和遊戲

喜的朋友,今天我將介紹編程拍攝Bandicam,它可以捕獲過程中都在桌面上,並在遊戲過程中獲取圖像,聲音和動作,除此之外,就可以開始將出現在角落裡的攝像頭。
資源消耗Bandicam是相當小的,這是誰想要捕捉的遊戲為自己的個人收藏或YouTube或(現在全時髦的)抽搐通道遊戲玩家的好消息。
Bandicam可以免費使用的,如果你不怕麻煩水印堅定地捕捉是他們必須要在免費版本使用的程序的價格。
選項有足夠的幾乎所有用戶。 我們必須使用多種編解碼器的可能性,這取決於編解碼器已安裝將揭示的選項。 我選擇了h264編碼通過技術完成 QuickSync.
該選項類似於遊戲或趕上在截圖中,唯一不同的是,我們有額外的遊戲FPS選項,需要捕捉遊戲。
Calitatea imaginii este buna si aici trebuie sa va spun ca totul depinde de codecul folosit la comprimarea video. Cu h264 si QuickSync merge bine la captura de ecran insa in gaming ar putea aparea anumite artefacte de compresie, asta deoarece QuickSync isi face treaba prea repede si sare peste zone cu detalii. Daca nu va deranjaza lipsa detaliilor sau degradarea lor este ok, insa unii vor calitate absoluta. Pentru captura la o calitate foarte buna va recomand sa incercati si alte codecuri cu compresie mai blanda, insa si aici veti vedea ca dezavantajul este marimea fisierelor, mult mai mare in cazul codecurilor “mai” lossless.
無論我們採取的台式機或遊戲,我們能夠從攝像頭竊取圖片在一個角落裡,使用過程中捕捉桌面在比賽或解釋麥克風徵求意見的聲音。
溫馨提示:
不建議捕獲桌面使用比15 FPS多,那是因為它不是每秒的桌面和10-15幀太大的動作就足夠了。
在遊戲中,最好是做主持25 fps的拍攝,在那裡你甚至可以60 fps的,因為我們正在非常快速的遊戲和細節將在幀速率太低幀之間的過渡丟失。
總之Bandicam是一種軟件,讓我印象深刻愉快做得很不錯,非常酷似 Camtasia工作室 並為我們提供了足夠的選擇來調整到最小的細節。 當然,不Camtasia工作室,但沒有,它給你,你需要做一個很好的捕捉一切。
然而,如果你發現它複雜Bandicam或者你是自由軟件的一名支持者,你可以試試 了CamStudio一個簡單而免費的軟件,你可以得到的結果一樣好。
對於遊戲玩家來說有 FRAPS一個非常受歡迎的節目。
下載-Bandicam


克里斯蒂安Cismaru:我喜歡與IT&C相關的一切,我喜歡分享我每天積累的經驗和信息。 我正在學習教你!

查看評論(26)

    • 這取決於每個PC的配置,有些人可能消耗在其他人更少。
      如果你已經建立了基於我近年來的推薦電腦配置,肯定會消耗更少的內存和很少的CPU時間。 在PC上舊的消費將是另一回事。
      非常重要的是所使用的編解碼器,某些編解碼器可以下跪和最酷的電腦​​。
      Recomandarea mea este ca unde se poate sa se foloseasca intel quicksync.

      • Salut Cristi,de putina vreme mi-am luat un nou sistem PC si am ales ca si placa de baza un ASRock B85 Pro4.Multi spun ca e o placa buna....altii spun ca mai bine alegeam altceva :))). Care este parerea ta in legautura cu placa asta? :)

        • 我認為這是一個非常不錯的主板。
          當董事會做了這個工作,而不是一個美食家,不要把你的問題是說這是件好事,你應該最清楚。

  • Cristi am si eu o placa Asrock Z87 Extreme 4 care m-a dezamagit complet. Are o problema la FAN Controller, Fan CPU am un Deepcooler Tweta 31 PWM si mi-l tine in modul STANDARD in 1930rpm si face un zgomot enervant de ''fasaiala de aer''. Daca ii dau pe Silent mode mi-l tine in 1092rpm si cand joc imi ajunge CPU la 60-65 grade si nu se tureaza coolerul deloc tot in 1092rpm sta, in mod normal el trebuia sa creasca indiferent de profil pentru a nu se arde el trebuie sa se tureze. Tu ce zici, e normal asa ? a ta cum este ? Si mai am o chestie tot atunci am facut un PC nou pe Haswell si am luat si o placca video GTX760 ASUS si in full load "tiuie" ingrozitor, mai ales daca bag FurMark ''tiuie'' si mai tare. Cred ca o sa le duc inapoi la Emag, regret ca nu am luat ASUS placa de baza, urmeaza sa-mi iau ASUS Z97-PRO, asta Asrock imi face nervi. Inainte pe vechea placa era asa de Silent, asta nu Asrock.

    • 忘了告訴你一件事安德森
      我仍然有他們的遊戲居然一(我猜你檢查或編輯熱複合
      正如我寫的方式不是新手)
      lasa setarea normala la ventilator, dar mai adauga unul in fata carcasei care sa sufle inspre processor--si sursa ;in felul asta se creaza o fluctuatie de aer din fata spre spate cum e normal
      相信我,是我這樣做的區別;我退學我Flopy古代和DVD主張反正沒事,他目前塞我把風扇

      • 它放置在住房5mm 120冷卻器的不是問題,問題是不知道盤調整速度很好,但如果你把它給50例如在0,10%,理論上涼度,那就需要通過後啟動在50度,我的板轉速到最大。 但是作為替代,以取代是沉默的,嗖嗖說冷卻器是TITAN接口A 4000rpm。 他們說什麼的Noctua冷卻器和達亞我們得到和保持沉默,但你應該用針戳穿他們,而不是當你有轉速。 好吧,如果達到70度轉速CPU仍然沒有對靜音和沒有標準模式。 不過,我會給你一個區別,你採取Z97-PRO華碩。 但我認為克里斯蒂還擁有華擎的問題。

    • 您好安德森和我從華擎H81M-GL牌匾你有什麼,但我的BIOS設置可以帶來速度的風扇,因為我想,即這絕對弱於:是工具那裡BIOS球迷誰你可以根據它生長的CPU溫度調節速度。 我建議你,除非你害怕破壞它,或者你不知道更好你離開這麼更新BIOS和這一點。
      In continuare iti detaliez modurile de setare a vitezei ventilatoarelor:

      自定義: - 點擊這裡你可以根據根據您的CPU風扇的速度增加或者減少3-4 cugradele選項的CPU溫度設置的速度。

      Silent Mode:- ventilatorul este silentios (nu creste nu scade).

      標準模式: - 去一個特定的風扇速度(不增加不會減少)。

      Perfomace Mode:- aici rotatiile ventilatorului cres in functie de cum creste temperatura procesorului sau scad in cazul in care scade temperatura ventilatorului.

      全模式: - 風扇將進入最大值。

      除了華擎主板或存在具有FASTBOOT的功能被激活,或只是其中使用Windows操作系統或Windows 8 8.1激活其他車型。
      我可以說,我有從華擎我的船上,我一年沒問題。

      如果你期待一個答案,如果我能告訴他,所以這個建議一直非常有用。

      • 安德森回自定義功能,我想給你的如何設置,如果你不知道的一個例子。

        自訂例如: - CPU風扇旋轉tem​​pertura
        40 40%度
        50 60%度
        70 100%度
        這是因為他們看到更好的你樹立一個榜樣,但你知道,如果你爬到處理器溫度最好立即冷卻,無論是球迷的聲音。

    • Depinde de codecul si setarile pe care le alegi. Daca accepti fisiere mari vei avea calitate buna, daca vrei fisiere mici... Nu poti avea si una si alta.

  • 安德森回自定義功能,我想給你的如何設置,如果你不知道的一個例子。

    CUSTOMIZE exemplu:- procesor tempertura rotatii ventilator
    40 grade celsius 40%
    50 grade celsius 60%
    70 grade celsius 100%
    Acesta este un exemplu tu setezi cum consideri ca este mai bine dar sa stii ca, daca iti urca temperatura la procesor este mai bine sa se raceasca imediat si nu conteaza sunetul de la ventilatoar.

    • 再次,我看了你說什麼你做了好幾次的自定義,但不喜歡他們的球迷穿我們的方式。 我做了更新,從2.30 3.00從BIOS和什麼都一樣,有時我從主板上的傳感器被卡住值49度我期待和根本不動留在IDLE,我給和滿負荷仍保持49度。 一回到五月冷靜下來,並把它帶到華碩的華碩我有麻煩風扇控制器。 其他地方的工廠設定溫度後,正確達亞不作調整。 那麼華碩多少功能不FanXpert 3,AI Suite軟件​​3,這有什麼好華擎,我把她比她確信聲音ALC 1150放大器,但我會拿華碩Z97 PRO是有8億埃馬克,我希望去改變它。

  • Salut Cristi! Scuze si stiu ca acest mesaj este /off-topic dar....vreau sa te rog ceva...Poti sa realizezi un tutorial depre intretinerea unui laptop adica (cum sa il curatam),(cum sa ii crestem durata de viata),(cum crestem durata de viata a bateriei),(si niste sfaturi depre cum trebuie sa utilizam bateria unui laptop in cazul in care este tinut permanent la o sursa de curent permanenta).Multumesc.

  • Sal Cristi am nevoie de un soft de instalare pentru tel ALLVIEW P5Quad, sau pe oricare stie un mod de repornire ,cu stima.

相關帖子

本網站使用cookies。